Evi Evenpoel

Evi Evenpoel

Stress- en burnoutcoach

  • Stress- & Burn-outcoaching
  • Perfectionisme coaching
  • Loopbaanbegeleiding – Career coaching (met VDAB-loopbaancheques of zonder)
  • Sollicitatiebegeleiding – Cv training en workshops
  • Zelfzorgcoaching 
Maak hier jouw afspraak in de online agenda
 
Telefonisch
0472/94 77 81 (WhatsApp)
 
Tijdens mijn coaching gesprekken beantwoord ik geen oproepen.
Je kan me telefonisch enkel bereiken via WhatsApp op 0472 94 77 81.
Dringend een antwoord nodig? Stuur een berichtje en ik beantwoord je zo snel mogelijk.
 
Email
 
info@r-evi-ve.be

“Je bent het waard jezelf te zijn en jouw leven te leiden vanuit authenticiteit, eigenwaarde en zelfvertrouwen.”

“Hulpvaardig, sterk empathisch, respectvol, en passie en een warm hart voor mensen”.  Zo kan je mij het best omschrijven en dit zijn belangrijke waarden die ik spontaan toepas.

Heb je soms het gevoel dat je jezelf niet meer bent en op automatische piloot leeft? Dat je geleefd wordt en zelf de touwtjes niet meer in handen hebt, op het werk, thuis of in beide situaties?

  • Met loopbaanbegeleiding kijken we samen naar jouw talenten, competenties en professionele energiegevers zodat je deze kan inzetten in een job die past bij wie jij echt bent. 
  • Als je last hebt van stressklachten of een burn-out zoeken we samen naar oplossingen om jouw stressgehalte te verminderen en jouw energiebalans terug te vinden zodat je sneller herstelt. 
  • Heb je last van perfectionisme? We doorbreken het patroon dat jouw perfectionisme aanstuurt, zodat je vrijer in het leven kan staan.

Want iedereen, zonder uitzondering, is het waard zichzelf te zijn. Daarom help ik je graag terug in jouw kracht te gaan staan, zodat je jouw leven kan leiden vanuit authenticiteit, eigenwaarde en zelfvertrouwen en dit kan inzetten in jouw dagdagelijkse leven: thuis maar ook op het werk.

Evi is gecertificeerd loopbaanbegeleider en werkt samen met het loopbaancentrum Pygmalion, erkend door de VDAB.
Ze is eveneens erkend stress en burn-out coach bij de Vereniging Erkende Stress- en Burn-outcoaches (VESB) en tevens aangesloten bij de Beroepsvereniging van Perfectionismecoaches (BPC).